Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tunes for Freedom

maart 26, 2023 @ 12:00 am - 7:30 pm €15

Een jaar na de coronamaatregelen die onze historisch zwaar bevochten vrijheid, geweld aandeden, lijkt het leven weer zijn oude ritme te hebben hervat. Of lijkt dat maar zo? De onverschilligheid waarmee de Haagse politiek en overheden over deze kwalijke pagina uit de geschiedenis heen stappen toont aan dat zij er niet van hebben geleerd en de CBDC, klimaatregel, oorlog, onteigening en verarmings trein van de BBB agenda gewoon doordendert.

We zijn er nog niet en daarom wil ik met HighNotes of freedom in 432hz samen met een handjevol geweldige artiesten een sterk signaal afgeven dat we niet langer mee doen aan de neergang en verloedering van alles wat ons krachtig maakt en vrij.

Muziek is een krachtig instrument om mensen te bereiken en te verenigen. Na de polarisatie van de afgelopen tijd is daar meer dan ooit behoefte aan binnen de samenleving.
Kom ook, en zing mee, laat je stem horen. Ieder concert wordt opgenomen en zal de wereld over gaan. Een vonk die hoop en het vrijeidsvuur zal doen ontbranden in de harten van iedereen die op de een of andere wijze onderdrukking ervaart.

KLIK HIER EN BESTEL TICKETS

maart 26, 2023 @ 12:00 am - 7:30 pm
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Highnotes of Freedom

Locatie

Amsterdam
Danzigerbocht 29
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps